TUANA DANIŞMANLIK YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER EROĞLU `NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

TUANA DANIŞMANLIK YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER EROĞLU `NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

KÜLTÜR SANAT 

TUANA DANIŞMANLIK YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER EROĞLU `NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı AK Parti 28 Dönem Ankara 1 Bölge Milletvekili Aday Adayı Ömer EROĞLU, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer EROĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;

İçinde birçok ilâhi feyz ve bereketi bulunan mübarek Miraç Kandili’ni bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini duyguların en yüksek seviyeye ulaştığı, Allah’ın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği, Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulü ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışmalıyız. Manevi iklim olan Miraç Kandili’ni fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, yüce dinimizin bizden istediği sevgi ve gönül huzuru ortamının daim olmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin daima canlı tutulmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygularla Ankaralı vatandaşlarımızın ve İslâm Âleminin kutlu Miraç Kandilini tebrik ediyor, bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’ dedi.

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

Related posts